Еко инициатива „Не цикли, а рециклирай" тази неделя в парк „Артилерийски"

На 8 октомври, от 10.00 часа в специално създаден пункт на паркинга на парк „Артилерийски" ще се приемат опаковки от хартия, пластмаса и метал, а в замяна еко ентусиастите ще получат възможност да участват в томбола с атрактивни награди.

 02.10.2023 19:56
Еко инициатива „Не цикли, а рециклирай" тази неделя в парк „Артилерийски"

„Не цикли, а рециклирай" е мотото на еко инициатива, която подготвят Община Стара Загора и Булекопак АД. Целта е да се популяризира разделното събиране на отпадъци.

На 8 октомври, от 10.00 часа в специално създаден пункт на паркинга на парк „Артилерийски" ще се приемат опаковки от хартия, пластмаса и метал, а в замяна еко ентусиастите ще получат възможност да участват в томбола с атрактивни награди. Победителите ще станат ясни в 13.00 часа.

Важно условие е отпадъците да бъдат сортирани по вид материал и да са компактно събрани и предадени. „Не цикли, а рециклирай" очаква кашони, картони, кутии, хартия, пластмасови  бутилки, капачки, флакони от козметика, битови препарати, както и метални опаковки – кенчета, консерви и други. 


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери парк | часа | хартия | опаковки | артилерийски | Рециклирай | цикли

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори