Близо 50 хил. лева събраха старозагорци в подкрепа на Камелия (ОБНОВЕНА)

Живко Тодоров: Тази вечер доказахме, че сме общност

 21.09.2019 22:30
Близо 50 хил. лева събраха старозагорци в подкрепа на Камелия (ОБНОВЕНА)

48 282 лв. и 120 евро събраха старозагорци в подкрепа на Камелия Добрева. Много от фирмите и организациите в града използваха и банковите сметки на Камелия, за да дарят добрина. 

Благодаря Ви, че сте тук тази вечер. Заедно доказахме, че сме общност. Трогнат съм от вашата съпричасност. Едно е да има град, но съвсем друго е да има общност, каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който днес навършва 38 години и посрещна своите гости в Регионалния исторически музей. Каузата е благотворителна - Камелия Добрева.

"Редно е като кмет да направя така, че повече хора да разберат за Камелия", допълни кметът. 32-годишната жена страда от остра Т-лимфобластна левкемия. Камелия се нуждае от трансплантация на стволови клетки в Германия. Необходимата сума за лечението й е 300 000 евро - средства, които са крайно непосилни за семейството й.

рожден ден

"Ако всички дадем по малко, ще успеем да съберем парите. Не искам подаръци и цветя, нека бъдем съпричастни, защото един човек не може да промени нищо, но заедно можем. Много хора ми се обадиха, че не могат да присъстват тази вечер, но ще преведат пари по сметката", каза Живко Тодоров. 

"Всички Вие имате страшно добри сърца. Благодаря Ви, че сте тук. На България й трябват такива хора като Вас", каза бащата на 32-годишната Камелия. 

В Регионалния исторически музей тази вечер присъстваха депутати, общински съветници, ръководители на институции в Стара Загора и граждани.

 

Всеки може да дари средства на място или на дарителските сметки в банка ДСК:

Банкова сметка - Банка ДСК

Beneficiary's bank: DSK BANK

Bank Address: 19 Moskovska Street 1040 Sofia

 

BIC : STSABGSF

IBAN EURO: BG93STSA93000026167852

IBAN LEVA: BG68STSA93000026167817

 

Титуляр - КАМЕЛИЯ ДОБРЕВА ДОБРЕВА

Beneficiary’s name - KAMELIYA DOBREVA DOBREVA

 

=============================

 

PayPal мейл: kameliq.dobreva@gmail.com

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Живко Тодоров | Тодоров | вечер | Живко | хора | каза | Камелия | кауза

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори