Зов за помощ: Да помогнем на Женя

Кампанията върви много бавно, а Жени няма време да чака. Ако 16 хиляди човека дарят по два лева, директно по банковата сметка или хелпкарма, Жени може още утре да замине за Турция.

 20.09.2020 15:22
Зов за помощ: Да помогнем на Женя

Женя Стоенчева е на 38 години от град Пловдив и е майка на една прекрасна дъщеря. През 2017 година тя e оперирана от периневрални кисти на Тарлов на ниво S2 и S3. Симптомите преди операцията са: силни болки в кръста, слабост в краката, чести позиви за уриниране, сексуална дисфункция, запек, парастезии по краката, парене и много други. Кистите са отстранени, но за съжаление, се получи рядко усложнение. След направения в началото на 2019 година ядрено-магнитен резонанс се установява, че
Женя има рядкото заболяване адхезивен арахноидит. Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви.

След консултация с професор Ердал Карайоз (специалист в областта), той препоръча извършването първоначално на 2 вливки на стволови клетки през 15 дни. След това състоянието на Женя ще бъде проследявано и ако се постигне очакваното подобрение вливките ще продължат.
За стартиране на лечението ѝ в Турция спешно са необходими 24 000 долара.

В края на август беше организиран Благотворителен Базар Да помогнем на Женя. Дарените средства, са крайно недостатъчни на този етап, информира организаторът на кампанията Моника Маринова, която е председател на Сдружението на Тарловите пациенти в България. 

В момента състоянието на Жени е силно влошено. Краката й са постоянно изтръпнали, трудно й е да отиде дори до банята, разказва Моника. 

Кампанията върви много бавно, а Жени няма време да чака. Ако 16 хиляди човека дарят по два лева, директно по банковата сметка или хелпкарма, Жени може още утре да замине за Турция.

Нека я спасим ВСИЧКИ заедно от адските болки. Нека и протегнем ръка и я избавим от инвалидната количка, в която може да се окаже за постоянно, ако не се реагира СПЕШНО! Спешните начини чрез, които можете да и помогнете са:

* Превод по Дарителска сметка:
Обединена Българска Банка
Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева
ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA
Населено място: гр. Пловдив
IBAN: BG64UBBS80021053576440
BIC: UBBS BGSF
Валута: BGN/ Лева
*

Дарение чрез helpkarma: https://bg.helpkarma.com/…/da-pomognem-na…/dashboard/preview

Дарение чрез PayPal

jeniastoen4eva@abv.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери жени | Женя | краката | сметка | постоянно | благотворителен базар | Да помогнем

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори