Избраха съдия Михаил Михайлов за председател на Районния съд в Казанлък

Той има над 26 години юридически стаж. От началото на 2000 г. е съдия в институцията, която ще ръководи през следващите пет години.

 18.10.2023 13:36
Избраха съдия Михаил Михайлов за председател на Районния съд в Казанлък

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет единодушно избра Михаил Михайлов за административен ръководител – председател на Районен съд – Казанлък.

Той има над 26 години юридически стаж. От началото на 2000 г.  е съдия в институцията, която ще ръководи през следващите пет години.

Пред кадровия орган съдия Михайлов заяви, че кандидатства за поста, мотивиран от натрупания житейски и професионален опит и формираните организационни качества, от изградените отношения с колектива на съда и детайлното познаване на неговите проблеми. Според него управлението на съда следва да се реализира с приемственост и надграждане на достигнатите успехи, а основна насока в дейността на административния ръководител да бъде запазването на създадения спокоен работен климат и колегиалност в отношенията. В резюмето си той посочи, че сред приоритети му са осъществяването на бързо и качествено правосъдие, усъвършенстване на организацията на работа, въвеждане на електронното правосъдие, осигуряване на максимален и ефективен достъп на гражданите, повишаване на професионалната квалификация на магистратите и съдебните служители. 

Подкрепа за кандидатурата заяви Цветинка Пашкунова - член на ВСС, като отбеляза притежаваните от съдия Михайлов професионални и етични качества. Посочена бе заявената от общото събрание на съдиите единодушна подкрепа за неговата кандидатура.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери години | Михаил | председател | Михайлов | съдия | избраха | Районния съд в Казанлък

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори