Изграждат парк в центъра на старозагорския квартал „Три чучура-север“

Той ще бъде разположен в централната му част. Фирмата осигурява детски съоръжения и беседка, пешеходни алеи към тях, пейки, кошчета за отпадъци и направата на специални заграждения за безопасност при игрите на най-малките ползватели на пространството за отдих.

 21.12.2023 17:54
Изграждат парк в центъра на старозагорския квартал „Три чучура-север“

Във връзка с инвестиционно намерение на фирма „Пропърти Старт“, подала документи за започване на строеж върху закупен от нея имот в южната част на квартал „Три чучура-север“ за сграда с 23 хил. кв. м. РЗП, е постигнато споразумение с Община Стара Загора за изграждането на нов парк в квартала.

Той ще бъде разположен в централната му част. Фирмата осигурява детски съоръжения и беседка, пешеходни алеи към тях, пейки, кошчета за отпадъци и направата на специални заграждения за безопасност при игрите на най-малките ползватели на пространството за отдих. Всички нужни материали ще бъдат закупени, доставени и монтирани за сметка на инвеститорите.

Предвидено и компенсаторно залесяване с различни дървесни видове в квартала. В "Три чучура - север" ще има още 100 нови дървета. За изпълнението на заложените срокове ще следи Община Стара Загора. В проекта могат да се включат и други желаещи фирми.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери част | документи | север | чучура | инвестиционно намерение | изграждат парк | Пропърти Старт

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори