Кметът Живко Тодоров: Призовавам хората, които са навън, за повече отговорност

Това заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров по време на онлайн пресконференция.

 31.03.2020 12:06
Кметът Живко Тодоров: Призовавам хората, които са навън, за повече отговорност

Призовавам за повече отговорност хората, които са навън. "Наблюдаваме хора, ученици, възрастни, работещи, които се събират на сладки разговори, без да оценят риска, на който са изложени" , заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров по време на онлайн пресконференция преди минути. 

"Виждам много млади хора, които публикуват снимки по парковете в града, явно не са разбрали още, че те са забранени за достъп", каза още кметът. Той уточни, че заради първия случай на заразен с коронавирус в Стара Загора, ще се удвои обеззаразяването на града. Ще се предприемат мерки и за обеззаразяване на квартала, входа и местата, където е имал контакт възрастния човек с коронавирус.

Ще бъдат налагани глоби. Ще бъдат повишени мерките и в квартал "Лозенец", през следващите дни ще започнат редовни проверки на лицата, за които има информация, че нарушават. 

От днес се затварят всички кучешки градинки в Стара Загора. Очаквайте обобщение!

Снимка:  Община Стара Загора, архив

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | Живко Тодоров | онлайн | пресконференция | проф. Йовчо Йовчев | коронавирус

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Мария 31.03.2020 13:02

Чудесно, браво, само не ми е ясно защо Стара Загора се обеззаразява, а за селата в околието никой не се сеща или явно всичко случващото си не ги касае тях. Просто съм потресена този път....


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори