Кметът на община Раднево инж. Георги Петров с поздрав за Гергьовден

"На 6 май почитаме героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници. В съзнанието на българския народ армията винаги е била символ на военно мъжество и храброст. Тя е една от най-важните държавни институции, олицетворение на нашата независимост и сигурност", се посочва в поздравителния адрес.

 06.05.2024 14:30
Кметът на община Раднево инж. Георги Петров с поздрав за Гергьовден

Уважаеми съграждани,

Позволете ми от името на ръководството на община Раднево и лично от свое име, да Ви поздравя по повод 6 май - Ден на храбростта и Празник на Българската армия.

На 6 май почитаме героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници. В съзнанието на българския народ армията винаги е била символ на военно мъжество и храброст. Тя е една от най-важните държавни институции, олицетворение на нашата независимост и сигурност.

В този празничен ден, приемете моите най- искрени пожелания за здраве и благополучие, лично щастие и успехи на Вас и Вашите семейства! Нека Свети Георги Победоносец закриля всички и да ни дава вяра, сили и надежда за едно по-добро бъдеще!


Честит празник!


ИНЖ. ГЕОРГИ ПЕТРОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА РАДНЕВО

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери поздрав | инж. Георги Петров | кметът на община Раднево | Ден на храбростта | Празник на българската армия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори