Мобилен екип към Бюрото по труда ще посети Горно Ботево

По този начин ще се облекчат самите хора, на които няма да се налага да пътуват до общинските центрове, където има Бюра по труда

 15.11.2019 14:59
Мобилен екип към Бюрото по труда ще посети Горно Ботево

На 21 ноември (четвъртък), екипът на Мобилното бюро към Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора ще посети с. Горно Ботево в периода от 09.30 до 13.00 часа. Всеки безработен,  неактивен, учащ, зает и пенсионер, както и работодатели от населеното място могат да се срещнат с представители на дирекцията в сградата на Основно училище „Христо Ботев”.

Мобилното бюро ще работи в малките населени места, в които има повече хора без препитание. Ще се предоставя целият набор услуги - регистрация на безработни, ще има информация, консултация, предлагане на курсове, в които биха могли да се включат.

По този начин ще се облекчат самите хора, на които няма да се налага да пътуват до общинските центрове, където има Бюра по труда. Самите безработни смятат, че новите услуги ще са им от полза.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Бюро по труда | мобилен екип

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори