В Стара Загора щастлива развръзка с изчезнал мъж

Гражданин е сигнализирал на телефон 112 за изчезналия мъж, намерен на пейка в парк "Алана" в Стара Загора. Близките благодарят на всички, участвали в издирването.

 20.05.2020 15:03
В Стара Загора щастлива развръзка с изчезнал мъж

Намерен е мъжът, обявен за издирване в Стара Загора, съобщиха за stz24.com негови близки. 45-годишният Марко Георгиев Денкин бе в неизвестност от вчера.

Той е бил на лечение в отделението по психиатрия няколко седмици. Както вече съобщихме, вчера е трябвало да бъде преместен в друга болница с нова тежка диагноза.

Около 11 часа, заедно с брат си Петър, Марко е чакал пред кабинет в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора, за да ги приеме лекар и да им даде необходимите документи за прием в друго лечебно заведение. Мъжът излезнал за малко навън, но когато брат му отива да го извика, той вече не е бил там. Марко е облечен със синя тениска и кафяво шушляково долнище, бил е по джапанки с чорапи. Близките се обърнаха за помощ чрез Фейсбук, а днес, брат му Петър подаде жалба в полицията, за да бъде обявен официално за издирване.

Наблюдатален гражданин е разпознал в обедните часове изчезналия мъж на пейка в парк "Алана" и е сигнализирал на тел. 112. Дошлият на място полицай се е отнесъл изключително учтиво.

Братът на намерения мъж Петър и Моника Маринова, негова близка, която призоваваше за издирването му чрез социалната мрежа, както и Стефан Азманов, пръв публикувал пост за Марко, изказват огромна благодарност на всички, които са се включили в издирването. Те благодарят сърдечно и на добросъвестния господин, разпознал Марко и реагирал светкавично. Благодарение на неговата постъпка болният мъж е открит. Той вече е откаран в болницата, където предстои да бъде лекуван.

"Гражданското общество и доброто съществуват в Стара Загора", не скрива радостта от щастливата развръзка Моника.


 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери изчезнал | вече | телефон | брат | Марко | 112 | Алана | Денкин

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори