На Благовещение в Стара Загора откриха обновен клуб за хората от третата възраст

Сменени са подовите настилки, направен е окачен таван, подменена е дограмата. Ремонтът включва още: нови санитарни възли, рехабилитация на сцената, подменени столове и маси и монтиране на кухненско оборудване.

 25.03.2024 14:06
На Благовещение в Стара Загора откриха обновен клуб за хората от третата възраст

На днешния празник Благовещение официално отвори врати обновеният пенсионерски клуб "Христо Ботев" в Стара Загора. Той е претърпял пълна промяна. Ремонтът е с общински средства и е реализиран в продължение на по-малко от два месеца. 

Сменени са подовите настилки, направен е окачен таван, подменена е дограмата. Ремонтът включва още: нови санитарни възли, рехабилитация на сцената, подменени столове и маси и монтиране на кухненско оборудване. 

Сградата е строена през 1969 година и се използва за пенсионерски клуб от 1999 година. До момента са извършвани частични ремонтни дейности. 

"Изключително доволни сме от вида на клуба след ремонта", сподели пред stz24.com председателят Марин Маринов.

Както повелява българската традици, с лента и питка бяха открити обновените помещения.

Специален поздрав от името на кмета Живко Тодоров отправи секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов.

"Стремим се да създадем най-добрите условия за посещението на такъв вид клубове, стимулираме вашата творческа дейност и се радваме, че има различни форми на самодейност, както и че всеки клуб си има своя индивидуалност и интереси", каза Иванов. 

 Клубът се състои от една голяма зала и три стаи. Над 80 човека ще го посещават от понеделник до петък. Намира се на ул. "Христо Ботев" № 4.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери клуб | Благовещение | откриха | пенсионерски | хората от третата възраст | официално отвори врати | обновен

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори