Недко Боянов от Стара Загора получи награда "Студент- доброволец на годината"

Това се случи на официалната церемония по връчване на наградите "Студент на годината 2023" снощи. Конкурсът се организира за 17-ти път, а националното представителство на студентските съвети (НПСС) отличи най-успешните и активни студенти на България.

 02.03.2024 09:20
Недко Боянов от Стара Загора получи награда "Студент- доброволец на годината"

Недко Боянов, студент от Тракийския университет, получи награда в категорията "Студент - доброволец на годината" . 

Това се случи на официална церемония по връчване на наградите "Студент на годината 2023" снощи.  Конкурсът се организира за 17-ти път, а националното представителство на студентските съвети (НПСС) отличи най-успешните и активни студенти на България.

"Изключително съм щастлив, че това, което правя с любов-да давам, трансформирам и вдъхновявам е отличено толкова високо. Тази награда е и на целия екип от Творчески колектив "На улицата". Благодаря ви, ментори, семейство, университет, любима и приятели. Вие не спирате да вярвате в мен и в моите луди амбиции" , сподели след награждаването студентът.

Събитието беше под патронажа на акад. Николай Денков - министър-председател на България, и се състоя в аула "Максима" на Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Премиерът връчи наградата "Студент на годината" на Трифон Попов от Медицинския университет в София.

Конкурсът "Студент на годината" е учреден в началото на 2006 г. по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в България. Основната му мисия е да популяризира, отличава и поощрява постиженията на българските студенти от всички области на висшето образование пред обществеността.

Жури в състав от водещи експерти в сферата на висшето образованието е определило победителите в 15 категории. Всички призьори са с доказани постижения в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Тази година за приза кандидатури са подадени от 163-ма студенти и докторанти от 35 висши училища, а експертно жури от 22-ма участници е разгледало всяка една от кандидатурите в съответните категории.

От организацията отбелязват, че националният приз "Студент на годината" е най-престижният конкурс за млади хора в България.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери годината | студент | Недко Боянов | Студент доброволец на годината | официална церемония

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори