На 2-ри се раждат артистите

Родените на 2-ри са подвластни на луната. "Двойките" са артисти по душа и отявлени романтици. Тяхната фантазия е безгранична, което пък им помага да осъществят...

02.07.2016 00:01

Родените на 2-ри са подвластни на луната. "Двойките" са артисти по душа и отявлени романтици. Тяхната фантазия е безгранична, което пък им помага да осъществят идеите си. Родените на 2-ри са потайни и много срамежливи. Не обичат критиката.

"Двойките" са почитатели на пътешествията и посещаването на чужди страни. Притежават пъргав и остър ум, а разумът и интуицията им работят в синхрон. Родените на 2-ри са дълбоко привързани към дома си.

Дамите родени на 2-ри са емоционални и предани на партньорите си.Отличават се със безупречен стил.

Мъжете учат много, за да повишат знанията си. От родените на 2-ри излизат добри психолози, писатели, лекари, актьори.

Стресът и емоционалните разстройства влияят зле на „двойките“. Родените на 2-ри трябва да щадят стомаха си и много да внимават със силно подправената храна. Препоръчително е да избягват тютюн, кафе и други, предизвикващи запек продукти.  

 01.07.2016 23:54
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори