Организират протестна акция в община Гълъбово

В 10 часа протестът ще бъде пред кметствата в Главан, Мъдрец и Искрица, а в 11 часа пред сградата на Общинската администрация в Гълъбово. Местните хора се обявяват "за защита правата на живущите в община Гълъбово, за улично осветление, за работещи пенсионерски клубове, за редовно извозване на битови отпадъци".

 13.03.2024 13:01
Организират протестна акция в община Гълъбово

Протестна акция, която ще се проведе на 19 март организират в община Гълъбово.

В 10 часа протестът ще бъде пред кметствата в Главан, Мъдрец и Искрица, а в 11 часа пред сградата на Общинската администрация в Гълъбово. Местните хора се обявяват "за защита правата на живущите в община Гълъбово, за улично осветление, за работещи пенсионерски клубове, за редовно извозване на битови отпадъци".

Протестиращите се надяват да изложат исканията си лично пред кмета Николай Тонев и че ще бъде проведена среща с тях.

Акцията на недоволство се организира от хора с изявена гражданска позиция и няма политически характер. Избрана е датата 19 март, за да не се повлияе на изборите в Искрица, които ще са и тази неделя. 

В местната администрация е входирано уведомление до кмета на община Гълъбово. "Ще бъде проведен митинг-протест и протестно шествие с начало 10 часа от с. Главан, Мъдрец и Искрица, като всяка група организирано с коли ще се придвижи до Община Гълъбово", пише в документа, който е с дата 12.03.2024 г.

Събитието е обявено и в социалните мрежи. 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Община | организират | Гълъбово | Мъдрец | Главан | кметствата | Искрица | протестна акция

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори