Проф. Минко Балкански дари ученици със своя автобиографична книга и с пожелания

В книгата си „Устрем и воля“ проф. Балкански разказва за своя живот и за осъществената си житейска мечта и показва, че с упорство, работа и неотменна вяра човек може да постигне всичко.

 12.02.2021 09:13
Проф. Минко Балкански дари ученици със своя автобиографична книга  и с пожелания

Всичките 52–ма ученици от Професионалната гимназия по компютърни науки и математически анализи „Проф. Минко Балкански“  в Стара Загора получиха подарък от своя  патрон.

Световноизвестният учен и меценат проф. Балкански подари по две книги на всеки ученик– едната е неговата автобиографична книга „Устрем и воля“, а другата - „В защита на алтруизма“.

Проф. Минко Балкански се срещна с млади таланти в Стара Загора 

В книгата си „Устрем и воля“ проф. Балкански разказва за своя живот и  за осъществената си житейска мечта и показва, че с упорство, работа и неотменна вяра човек може да постигне всичко.

Всяка книга „Устрем и воля“  е подписана от проф. Балкански с посланието към всеки:

„Приемете с моите най-искрени пожелания тези две книги! Уверен съм, че с тях Вие ще сте още по-устремени, по- волеви. С повече алтруизъм бъдете още по-щастливи!"

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери проф | книга | своя | воля | балкански | Устрем

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори