Проходите "Шипка" и "Хаинбоаз" са затворени

Пътят Дунавци-Шипка е затворен. Участъците Крън-Шипка и Крън-Шейново също. Пътната обстановка в района е изключително тежка.

 26.11.2023 09:40
Проходите "Шипка" и "Хаинбоаз" са затворени

Проходите "Шипка" и "Хаинбоаз" са напълно затворени, заради навявания и паднали дървета, съобщи директорът на ОД на МВР ст. комисар Лазар Христов. Работи се по почистването им, но към момента ситуацията е усложнена, допълва той.

Пътят Дунавци-Шипка е затворен!
Участъците Крън-Шипка и Крън-Шейново също. 
Пътната обстановка в района е изключително тежка. 
Забранява се движението на МПС от и към Бузлуджа и хотелите/хижите в района.
В проходите Шипка и Хаинбоаз клетките на мобилните оператори (които са с резервни  генератори) започват да изключват поради дълготрайната липса на електричество.

Пътят Дунавци-Шипка е затворен. Участъците Крън-Шипка и Крън-Шейново също. Пътната обстановка в района е изключително тежка. 

Ситуацията в гр.Шипка и с.Шейново е тежка, като на място бяха закъсали няколко автомобила, в това число линейка и пожарна. Насочена е тежка техника и същите са изтеглени.

Забранява се движението на МПС от и към Бузлуджа и хотелите/хижите в района.

В проходите "Шипка" и "Хаинбоаз" клетките на мобилните оператори (които са с резервни  генератори) започват да изключват поради дълготрайната липса на електричество, предупреждават от полицията.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Шипка | Хаинбоаз | затворени | проходите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори