Психолози от 30 града се събират в Стара Загора на Национален форум

Три дни те ще обсъждат добри практики за обща и допълнителна подкрепа за личностното развитие на учениците

 07.10.2019 14:39
Психолози от 30 града се събират в Стара Загора на Национален форум

Стара Загора е домакин на Национален форум „Дни на училищната психология“, в който ще участват специалисти от над 30 града в страната. Три дни те ще обсъждат добри практики за обща и допълнителна подкрепа за личностното развитие на учениците от психолози и педагогически съветници и ще споделят модели на диагностична и консултативна работа с деца и родители. Ще бъде представена и интерактивна групова дейност по различни проекти. В пленарните заседания на форума ще се включат и специалните гости - проф. Даниела Тасевска от Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий“ и проф. Галина Кожухарова от Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите в Стара Загора.

За втора поредна година на дните на училищната психология, които се организират с подкрепата на общината и Регионалното управление на образованието в Стара Загора, ще се връчи награда за принос в училищната психология.

Дните ще се проведат от 9 до 11 октомври в Регионалната библиотека „Захарий Княжески".

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери форум | Стара Загора | психология

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори