Старозагорско училище с полезна инициатива

Събитието включваше интересна демонстрация с кукла Сю и алкохолни очила, които представиха последиците от консумацията на алкохол, съобщават от училището.

 15.11.2023 20:56
Старозагорско училище с полезна инициатива

Основно училище "Кирил Христов" Стара Загора обедини усилията с Регионалната здравна инспекция - Стара Загора и главния експерт Галина Димитрова, за да отбележи "Международния ден без тютюнопушене" на 16 ноември 2023 г. и "Световния ден на възпоменание за жертвите от пътнотранспортни произшествия" на 19 ноември.

Събитието, кето се проведе днес, включваше интересна демонстрация с кукла Сю и алкохолни очила, които представиха последиците от консумацията на алкохол, съобщават от училището.

Учениците се забавляваха и се включиха активно в образователната част на инициативата, разширявайки своята осведоменост за вредите от тютюнопушенето и опасностите при шофиране под влияние на алкохол. Събитието насърчи ангажирането на малчуганите в борбата със зависимостите и повиши осъзнатостта за пътната безопасност.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери алкохол | старозагорско училище | полезна инициатива

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори