Таня Радевска, УМБАЛ “Проф. д-р Ст. Киркович” : нямам думи да ви благодаря!

Старозагорските хотелиери и ресторантьори подпомогнаха местната болница с чаршафи, възглавници и хавлии.

 19.09.2019 16:00
Таня Радевска, УМБАЛ “Проф. д-р Ст. Киркович” : нямам думи да ви благодаря!

Днес Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Стара Загора изненада екипа на УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович"- Стара Загора с дарение. Старозагорските хотелиери и ресторантьори подпомогнаха местната болница с чаршафи, възглавници и хавлии. В дарителската акция са се включили най-активно хотелски комплекс СИТИ, комплекс ЗЕЛЕНИЯТ ХЪЛМ, хотел ТАНГРА, хотел - ресторант РАДНЕВО.

Инициативата е на Управителния съвет на Сдружението, а дарението беше връчено от Вени Петрова и Здравко Костадинов. Почти всеки призив за помощ среща разбиране сред хотелиерите и ресторантьорите от Стара Загора. Те помагат както с парични средства, така и с предоставяне на работни места.

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Стара Загора работи  вече девет години. Над 70 фирми са активни негови членове с  повече от 100 заведения за хранене и 15 хотела.

Сдружението е член на БХРА, БТПП, съучредител и член на Сдружение – Туристически район Тракия, партньор на Българска кафе асоциация. Активен член на Консултативен съвет по туризъм в Стара Загора, Обществен съвет към ПГОХ "Райна Княгиня" и др.

Нямам думи да ви благодаря, така посрещна изненадата главната сестра на старозагорската болница Таня Радевска и предаде поздрави и пожелания за успех от директора на лечебното заведение д-р Йовчев. Тя разказа накратко за ситуацията в болницата, която вече никого не изненадва и допълни, че всяка помощ е навременна и изключително ценна за тях.

Петрова и Костадинов обещаха от името на Сдружението да продължат да помагат, както са го правили и до сега.

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | УМБАЛ | дарение | Тангра | Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Стара Загора | комплекс СИТИ | ЗЕЛЕНИЯТ ХЪЛМ | хотел - ресторант РАДНЕВО

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори