Почетен знак за Тракийския университет от Българската асоциация на помощник-фармацевтите

Призът получи проф. Нели Грозева, зам.-ректор по учебната и информационна дейност.

 11.06.2024 13:26
Почетен знак за Тракийския университет от Българската асоциация на помощник-фармацевтите

На тържествена церемония по време на 5-тата юбилейна конференция на помощник-фармацевтите в България, Тракийският университет бе удостоен с Почетен знак за активното сътрудничество със съсловната организация, отличното обучение на студентите и подкрепата, която те получават за своята бъдеща достойна реализация.

Призът получи проф. Нели Грозева, зам.-ректор по учебната и информационна дейност.

Специалността „Помощник – фармацевт“ е сред новите в Медицинския колеж на Университета, но много бързо стана популярна и търсена не само от младежите, завършващи средно образование, но и от хора, осъзнали необходимостта да надграждат своите знания или да променят рязко посоката на своя професионален път.

За студентите от 2-ри и 3-ти курс, участието в конференцията беше вълнуващо преживяване за трупане на опит и първи контакти с бизнеса. Радостна беше срещата с Владимир Благоев, студент от първия випуск на специалността, който присъстваше на конференцията вече в качеството си на представител на фармацевтична фирма.

Един от обичаните преподаватели - доц. Николай Герасимов, представи пред аудиторията правилата при прилагането на фармацевтичните грижи като фактор за съсловно утвърждаване и перспективно професионално развитие в партньорството между пациенти и лекари.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери университет | беше | студентите | конференцията | Тракийският

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори