В Горно Черковище ще има Детска млечна кухня

По предложение на кмета на общината през м. септември 2019 г. Общински съвет – Казанлък взе решение за разкриване на пункт на Детската кухня и в с. Горно Черковище. Този акт е съвсем естествено продължение на последователните дейности на Община Казанлък в подкрепа на родителите.

 21.07.2020 14:22
В Горно Черковище ще има Детска млечна кухня

На 13.07.2020 г. отвори врати новият филиал на Общинско предприятие „Кухня-майка, в т. ч. дейност "Детска млечна кухня“ в с. Горно Черковище.

По предложение на кмета на общината през м. септември 2019 г. Общински съвет – Казанлък взе решение за разкриване на пункт на Детската кухня и в с. Горно Черковище. Този акт е съвсем естествено продължение на последователните дейности на Община Казанлък в подкрепа на родителите. Един от основните приоритети на общинската политика е задържане на младите хора в региона чрез осигуряване на условия за здравословна жизнена среда и нормално физическо и психическо развитие на децата и техните родители.

В сградата на бившата детска ясла в населеното място са създадени условия за ежедневно осигуряване на разнообразна и здравословна храна за децата до 3-годишна възраст. Дейностите по облагородяване на помещението се извършиха съвместно със Сдружение „Бъдеще за децата“, гр. Казанлък.


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Децата | Казанлък | Горно | Черковище | Детска млечна кухня

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори