Бойко Борисов в Стара Загора: Еврозоната чака, трябва да се приемат още няколко закона

"Младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в Румъния и в България. Всъщност един огромен труд, който правителството и парламента и ние с Кирил Петков в комисиите извършихме, в момента е подложен на доза съмнение", заяви Борисов.

 29.12.2023 11:36
Бойко Борисов в Стара Загора: Еврозоната чака, трябва да се приемат още няколко закона

В Брюксел работи правилото - докато всичко не е договорено, нищо не е договорено. Така коментира в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов темата за приемането на България в Шенген Бойко Борисов.

"Младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в Румъния и в България. Всъщност един огромен труд, който правителството и парламента и ние с Кирил Петков в комисиите извършихме, в момента е подложен на доза съмнение", заяви Борисов.

По думите му ако днес до обед не се случи да получим документа се приближаваме до януари, а януари е близо до изборите в Австрия, затова се полагат всички усилия. Той допълни, че е нужно малко търпение и най-вече да се мисли за следващите стъпки.

"Еврозоната чака, трябва да се приемат още няколко закона, веднага след празниците те ще бъдат приети", подчерта Борисов.

"Нищо не налагаше да се избързва с коментари, но понеже вие сте нетърпеливи пуснаха румънците, нашите се възбудиха от това и стана каквото стана", обърна се той към журналистите. В
 Стара Загора Борисов коментира и темата за миграцията. 

"Длъжни сме, ако искаме да сме в Шенген, да си пазим границата. И ако не можеш да я пазиш, ще имаш пасиви от това. Виждам в последните месеци, че хората на Гранична полиция, на Митниците полагат огромни усилия по КПП-та. Можем да възстановим това добро охраняване на границата", категоричен бе Борисов.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | Бойко Борисов | Шенген | Еврозоната чака | трябва да се приемат още няколко закона | така коментира темата | приемането на България

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори