ВМРО в Казанлък: Назначаването на зам.-кмет от ДПС е неприемлив акт

Позиция на Общинския комитет на ВМРО – Българско национално движение в Казанлък

 09.01.2020 09:51
ВМРО в Казанлък: Назначаването на зам.-кмет от ДПС е неприемлив акт

ДПС ще има заместник-кмет в Казанлък. Това е неприемливо и не съотвества на политическото развитие на общината в последните години, се казва в прессъобщение до медиите.

Общинският комитет на ВМРО в Казанлък намира случващото се за подмяна на вота на съгражданите ни. Схемите, по които ДПС умножава своето присъствие на политическата карта на Казанлък, региона и страната като цяло, са схеми за зависимост.  

Въпросът за недопускането на представители на ДПС до управлението на национално и местно ниво е принципен за ВМРО и засяга самата идея на Организацията за правене на политика. Политическото назначение на заместник-кмет от ДПС в Казанлък не може да бъде оправдано с експертни аргументи. Ако колегите ни, които управляват общината, приемат политиката като поле за политически необосновано сътрудничество, ние сме на различно мнение. Затова и ВМРО в Казанлък отклони различните предложения за следизборни взаимодействия и представителят на Организацията остава да работи самостоятелно в местния общински съвет.На фона на случващото се в Казанлък това е логичното политическо поведение, което отговаря на волята на нашите избиратели.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Казанлък | Община | кмет | заместник | ДПС | ВМРО

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори