В Деня на християнското семейство ВМРО раздава пакети с храна на старозагорци

Пакетите ще се раздават в храм "Света Троица"

 19.11.2019 08:52
В Деня на християнското семейство ВМРО раздава пакети с храна на старозагорци

На 21 ноември, в Деня на християнското семейство, за пореден път  структурата на ВМРО-БНД  в град Стара Загора ще подари на старозагорци пакети с храни. Пакетите ще се раздават в храм "Света Троица".

На този ден Църквата празнува деня, когато невръстната Мария, обречена на Бога от родителите си Йоаким и Анна още преди да се роди, само на три години, била въведена в Йерусалимския храм. След това била предадена на Йосиф от Давидовия род, който да се грижи и бди над нея. Този ден Църквата е приела и за Ден на християнското семейство и напомня на бащи и майки за духовните им задължения към децата, възпитавайки ги така, че те да растат благочестиво в послушание към родителите си и чистота на нравите.

Общинската организация на ВМРО изработи Програма за „Образована раждаемост“. За ВМРО насърчаването на образованата раждаемост е основен приоритет и възможност за преодоляване на все по-задълбочаващата се демографска криза у нас.

Акцията на 21 ноември цели да покаже, че на този ден, а и всеки ден, може просто да се прости и да се потърси доброто в другия. В акцията ще се включат женската и младежката организация на ВМРО, заедно с  общинския съветник Никола Чакалов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | християнското | семейство | ВМРО

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори