Габриел Вълков, председател на Младежкото обединение в БСП: Ще има повече млади хора в листите за местните избори

"Надявам се, че получаваме необходимото разбиране от партията, че тази промяна е важна за нас не само като млади хора, но и за бъдещето на БСП", допълни Вълков. Той уточни, че текат конференции в цялата страна и че предстои една силна кампания, в която ще се инвестират много усилия и енергия.

 28.07.2023 16:55
Габриел Вълков, председател на Младежкото обединение в БСП: Ще има повече млади хора в листите за местните избори

Със сигурност ще има повече млади хора в листите на БСП за местните избори. Имаме решение на Младежкия и Национален съвет до трето място във всяка листа да има по един млад представител на партията. Имаме подкрепа за това, защото всички виждаме, че е необходима промяна в БСП, нужно е нови лица да излязат на предни позиции, каза пред stz24.com Габриел Вълков, председател на Младежкото обединение в БСП.

"Надявам се, че получаваме необходимото разбиране от партията, че тази промяна е важна за нас не само като млади хора, но и за бъдещето на БСП", допълни Вълков.

Той уточни, че текат конференции в цялата страна и че предстои една силна кампания, в която ще се инвестират много усилия и енергия.

"Тежка политическа криза имаше през последните две години, сега се очертава една стабилност, но тя е временна, според мен и е въпрос на много компромиси и излъгани надежки, особено на млади хора, гласували за ПП и ДБ с цел промяна на модела. В един момент те се хванаха ръка за ръка с ГЕРБ, направиха една коалиция, която за мен е безпринципна, без някаква категорична посока, по-скоро коалиция, която работи в интерес на определени хора и партии и може би определени бизнеси с цел временно стабилизиране на ситуацията. Предстои да видим как ще проработи този ротационен принцип през декември. Не виждам сериозна стабилност, а излъгани хора, които е трудно да бъдат убедени да гласуват отново", е мнението на младежкият лидер относно политическата обстановка в страната. 

БСП увеличава всяка година младежките си членове и симпатизанти, коментира още Вълков. 

В Стара Загора председателят на Младежкото обединение в БСП участва в конференция за иновациите, технологиите и бъдещето на Европа.

Автор: Светла Тенева

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери председател | Младежкото | обединение | Вълков

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори