Гено Генов е кандидатът на БСП за кмет на Чирпан

Гено Генов ще бъде и водач на листата с 21 кандидати за общински съветници

 02.09.2019 08:54
Гено Генов е кандидатът на БСП за кмет на Чирпан

Делегатите на Общинската конференцията на БСП в Чирпан застанаха зад Гено Генов, който ще бъде кандидатът за кмет на социалистите в общината. Гено Генов бе ръководител на групата съветници на БСП в Общински съвет – Чирпан и председател на Постоянната комисия по териториално и селищно устройство, имоти, ред и сигурност, транспорт и благоустрояване, земеделие и гори, опазване на околната среда в мандат 2015 – 2019 г. Той е член и на Общинския  съвет на БСП – Чирпан, а до скоро бе и младежки лидер на БСП в общината. 

Делегатите на конференцията гласуваха Гено Генов да бъде и водач на листата с 21 кандидати за общински съветници.  Генов заяви, че приема с изключителна отговорност избора на конференцията и задачата да постигне нов мандат на БСП в Чирпан, да запази стабилността в управлението на общината и да надгради политиката на социалистите до момента. Сегашният кмет на Чирпан – Кичка Петкова, издигната от БСП, управлява общината два мандата от 2011 г. до момента, но отказа да се кандидатира за трети път и застана зад следващото поколение управленци от БСП.

Гено Генов е роден през 1981 г. Завършил е Публична администрация в УНСС. Кореняк чирпанлия, женен с 2 деца. След период на реализация в София и Пловдив взема решение да се върне в Чирпан, където вижда своята професионална и политическа реализация.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Чирпан | БСП | кандидат за кмет | Гено Генов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Harry Kelly 02.09.2019 14:38

Ето възможност за заемане на пари, без да плащате такси Добър вечер, как сте, Вие, които търсите заем за пари. Вие сте корпоративен изпълнителен директор, частен инвеститор или по-скоро човек, нуждаещ се от бързо финансиране, като вземете предвид ситуацията. Ето възможност за заемане на пари онлайн в 48 сега ви предлагам заем от 10 000 до 500 000 евро до 5 000 000,00 евро / Имейл: roberth_tomson001@outlook.com Сега.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори