Първо заседание на ОбС в Братя Даскалови

Клетва положиха кметът на общината Иван Танев, кметовете на населени места и общинските съветници. Г-жа Радева поздрави новите управници на общината и им пожела да работят заедно за развитието на региона.

 08.11.2023 15:50
Първо заседание на ОбС в Братя Даскалови

Областният управител Ива Радева откри днес тържественото първо заседание на новосформирания Общински съвет в Братя Даскалови.

Клетва положиха кметът на общината Иван Танев, кметовете на населени места и общинските съветници. Г-жа Радева поздрави новите управници на общината и им пожела да работят заедно за развитието на региона. Тя посочи, че Братя Даскалови има добри перспективи за развитие на селския туризъм и земеделието, а в последните години в тази насока са реализирани доста добри проекти. 

Кметът Иван Танев, който спечели изборите още на първия тур и ще управлява общината за четвърти мандат, благодари на жителите на общината за оказаното доверие. Той призова колегите си да бъдат разумни и отговорни при вземането на всяко важно за общината и за хората решение. „Да започваме да работим“, призова новият стар кмет.

По втора точка от дневния ред общинските съветници пристъпиха към избор на председател. В залата постъпи само едно предложение – Катя Иванова, която бе на този пост и в предния мандат. С тайно гласуване и пълно единодушие 13-имата общински съветници избраха г-жа Иванова за председател на Общинския съвет на Братя Даскалови.     

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Иван | съветници | Братя | Даскалови | общината | Радева | Танев | общинските

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори