Старозагорско участие в онлайн заседание на Съвета на Младежката организация на ЕНП

Съветът на Младежката организация на ЕНП проведе онлайн заседание, на което България бе представена от Бояна Танева, член на МГЕРБ-Стара Загора.

 20.04.2020 16:14
Старозагорско участие в онлайн заседание на Съвета на Младежката организация на ЕНП

Бояна Танева, член на МГЕРБ - Стара Загора,представлява България в рамките на онлайн заседание на Съвета на Младежката организация на ЕНП. По време на виртуалната конференция над 60 младежи гласуваха ключови резолюции относно бъдещето на Европа и предприемането на координирани действия на ЕС за борба с пандемията от COVID-19. Обсъдени са и предизвикателствата пред изготвянето на единна стратегия за справяне с последствията от кризата. Генералният  секретар на ЕНП Антонио Лопес приветства младежките делегати и предостави повече информация относно политиките на ЕНП за действие в тези трудни времена. От друга страна, той бе заинтересован да чуе предложенията на Съвета на Младежката организация на ЕНП. 

"Предходната седмица с ръководството на другата организация - Европейските студенти демократи,също проведохме онлайн среща с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и там също дискутирахме икономическите последствия от  вируса и конкретни мерки като отлагане на таксите на студентите за определен период и допълнителни помощи за студенти със студентски заеми", каза за stz24.com Бояна Танева. 

Подобни срещи, макар и виртуални в моменти на пандемия, са от изключителна важност, за да може да бъде дадена гласност на идеите на младежите за борба с пандемията и последиците от нея.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери съвета | Танева | заседание | организация | онлайн | Бояна | Младежката | МГЕРБ | Антонио Лопес

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори