ЦИК назначи Общинската избирателна комисия в Гълъбово

Председател е Евгения Вълчева, зам.-председатели са Стефка Нанковска, Миглена Нейкова, Павлина Драгиева и Станислава Таскова. Секретар на ОИК Гълъбово е Живка Динева.

 29.08.2023 21:49
ЦИК назначи Общинската избирателна комисия в Гълъбово

Централната избирателна комисия назначи със свое решение от днес - 29 август, Общинската избирателна комисия в Гълъбово.

Председател е Евгения Вълчева, зам.-председатели са Стефка Нанковска, Миглена Нейкова, Павлина Драгиева и Станислава Таскова. Секретар на ОИК Гълъбово е Живка Динева. Членовете са: Лидия Петкова, Камелия Георгиева, Мариела Гочева, Жанко Статев и Станимира Желева.

В Централната избирателна комисия е постъпило писмо с вх. № МИ-06-260\171 от 25 август 2023 г. от кмета на община Гълъбово, с предложение за състав на Общинската избирателна комисия в общината. Представени са всички изискуеми документи. Консултациите са проведени при спазване на изискванията на чл. 76 ИК. В консултациите са участвали представители на парламентарно представените партии и коалиции съгласно Решение № 1962-МИ от 04.08.2023 г. на ЦИК. Постигнато е съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава на Общинската избирателна комисия в община Гълъбово.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 9 септември 2023 г.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери комисия | Гълъбово | избирателна | централна | назначи | Общинска избирателна комисия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори