Високи бонуси или високи коефициенти - какво препоръчват експертите?

Експертите наблюдават все по-интересна тенденция за засилване на интереса на играчите, понякога това може да става с бонуси, друг път се насочва към по-сериозните коефициенти.

 14.10.2020 11:48
Високи бонуси или високи коефициенти - какво препоръчват експертите?

С постоянно променящите се спортни предложения и възможности за поставянето на онлайн залози, все повече спортни запалянковци започват да правят сериозни анализи относно предлаганите услуги, наличието на бонуси и други по-специални възможности, с чиято помощ всеки може да направи точният избор за себе си. Един от най-честите въпроси, който подсказва и заглавието, е насочен именно към наличието на високи коефициенти и бонуси. Въпросът е доста комплексен, но нека потърсим мнение и от Silentbet - известен букмейкърски анализатор, който дава оценка за предлаганите услуги на всички брандове, опериращи с български играчи.

Експертите наблюдават все по-интересна тенденция за засилване на интереса на играчите, понякога това може да става с бонуси, друг път се насочва към по-сериозните коефициенти. Разбира се, свещения граал в тази индустрия винаги ще бъде наличието и на двете. И в голяма степен можем да забележим, че много букмейкъри се опитват да открият именно този баланс. В основата си, бонусите са създадени, за да позволят повече забавление на играчите и да използват възможността да поставят залози, при това без да използват собствените средства.

Кой не би поискал да се възползва от подобни екстри и най-вероятно желанието ще е да има възможно повече, но бонусите имат една подробност - необходимо е изпълнение на определени условия, преди да се изтегли печалбата. С други думи, колкото и добри да са тези възможности, те винаги имат срок на годност и изисквания. Вярването, че бонусите са преведени средства, е значително грешно.

Основната идея тук е да се достави необходимото забавление. Разбира се, печалбите от бонусите се изплащат, но отново след изпълнението на условията. Високите коефициенти от друга страна са значително по-доброто предложение. Ако един бранд заложи на тях, той непременно ще спечели по-сериозно внимание от феновете. Първата причина е, че макар и да се оперира със собствени средства, високият коефициент винаги е оправдан - тук липсват условия за изплащане на печалби. Благодарение на по-модерните онлайн платформи, всеки може да оперира със средствата си бързо, лесно и безопасно.

Още повече, бонусите са временно явление, което няма как да привлече обратно клиент, ако предложенията за успех са осезаемо по-ниски, спрямо другите брандове, тогава бонусите са без особено значение. Можем да видим интерес на играчите, но в рамките на самите изисквания за бонуси, след това същите мигрират към други платформи, където коефициентите са високи. Ето защо балансът е от особено значение. Ако например се възползваме от winbet бонус нова сметка, можем спокойно след това да видим и какви коефициенти предлага този букмейкър и да продължим удоволствието от играта и добре познатата спортна тръпка с помощта на добрите коефициенти.

Ако трябва да направим един обстоен анализ на най-важните условия, които един бранд трябва да предложи, те със сигурност се изразяват в няколко основни стъпки: професионализъм и качествено обслужване на клиентите, наличието на разнообразни бонуси и оферти, добри коефициенти и сериозен спектър от спортни дисциплини за забавление. Тази формула със сигурност ще бъде печеливша и точно по тази причина гарантира особено успехи.

А и не трябва да забравяме, че коефициентите влияят пряко на генерираните печалби, а при особено важни дербита може да бъдем сигурни, че никой няма да обърне внимание на бонусите, играчите често залагат на коефициентите, които ще доставят най-много емоция и удоволствие от риска. Ето защо продължаваме да твърдим, че добрият баланс е най-добрият възможен успех. Рядко можем да открием букмейкъри, които ще заложат само на едната страна.

И най-важното, освен високи бонуси и добри лицензи, играчът задължително трябва да бъде сигурен, че използва услугите на легален букмейкър, чийто лиценз винаги присъства на видно място. Каква ще е следващата стъпка на брандовете в тази индустрия, предстои да разберем, но до тук можем да видим възползването от много успешна стратегия за успех.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери повече | трябва | можем | високи | особено | играчите | наличието | бонуси | коефициенти | бонусите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори