НОВА ТВ "открадна" топ професионалист от БТВ

Нова Броудкастинг Груп благодари на Апостол Пенчев, който заемаше същата позиция досега, и му пожелава успех в бъдещите проекти.

 14.11.2023 08:47
НОВА ТВ "открадна" топ професионалист от БТВ

Светлана Василева е новият главен директор „Съдържание“ на Нова Броудкастинг Груп.

Водещата медийна компания обяви, че тя ще заеме позицията от 2 януари 2024 година.

Светлана Василева ще поеме управлението на програмното съдържание и ще го развива чрез телевизионните и дигитални платформи.

„Радвам сe, че доказан телевизионен професионалист като Светлана се присъединява към екипа ни.

Нейната сериозна експертиза в областта на телевизионната индустрия и безспорната й репутация на медийния пазар са ключови за надграждане на постигнатите от компанията успехи“ – коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Светлана Василева е първият изпълнителен директор на bTV, а в периода 2010 – 2012 година е главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Богатият й професионален опит включва позициите генерален директор на Fox International Channels в България и вицепрезидент за Североизточна Европа на Fox International Channels. В последните 8 години е главен изпълнителен директор на Global Group.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Апостол Пенчев, който заемаше същата позиция досега, и му пожелава успех в бъдещите проекти.

Източник: bgnews.eu

Снимка: Телеграф

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Нова | груп | директор | главен | изпълнителен | Василева | Светлана | Броудкастинг

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори