Детската театрална школа на Кукления театър представя „Питър Пан“

Детската театрална школа на Старозагорския куклен театър е единствената школа в града, която обучава деца да играят с кукли като истински големи артисти.

 29.05.2024 14:55
Детската театрална школа на Кукления театър представя „Питър Пан“

Детската театрална школа към Кукления театър на Стара Загора има премиера на 1 юни, Международния ден на детето.  Децата от школата ще представят пред малките и порастнали деца от публиката спектакъла ПИТЪР ПАН по Джеймс Матю Бари. Ръководителите на школата са  актьорите Ивана Бобойчева и Кирил Антонов.

Детската театрална школа на Старозагорския куклен театър е единствената школа в града, която обучава деца  да играят с кукли като истински големи артисти. Децата в школата са разделени на две възрастови групи, от  7 до 10 години и от 10 до 14 години. Спектакълът, който са избрали да представят по- големите пред публика на 1 юни е Питър Пан по Джеймс Матю  Бари.

Участват: Александър Димитров, Валентина Стоянова, Вероника Николова, Виктор Трайков, Жасмина Русева, Жельо Христакиев, Зара Колева, Мария Димова, Мирела Желязкова, Пламен Димов, Радина Халваджиева. Фотограф е Калоян Георгиев, а автор на плаката Мария Джойкева- Денева.

Премиерата е на 1 юни  на голямата сцена на Кукления театър от 18 часа, входът е свободен. Следващите представления са на 7 и 21 юни от 19 часа.

Ако искате и вашето дете да посещава Детската театрална школа във възрастови групи 7-10 г. или 10-14 г., може да получите повече информация на телефоните на ръководителите: 0883 521 246 и 0885 477 757

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери театър | деца | Детската | школа | Школата | театрална | кукления

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори