Над 175 000 ученици до трети клас могат да получат безплатен достъп до дигиталната образователна платформа iZZI

През учебната 2024/2025 година децата, които учат по учебниците на издателство Клет България, ще могат да се възползват от образователните материали в платформата

 26.02.2024 14:14
Над 175 000 ученици до трети клас могат да получат безплатен достъп до дигиталната образователна платформа iZZI

Модерната и иновативна дигитална образователна платформа iZZI ще бъде с безплатен достъп за всички ученици от 1. до 3. клас включително, които учат по учебниците на издателство Клет България, през следващата учебна година. Децата ще открият индивидуални промо кодове за достъп до съдържанието в платформата, отпечатани в учебниците.

Използвайки образователната платформа, учениците имат възможността да се възползват от над 50 000 електронни ресурси - повече от 130 учебници, хиляди видео и аудио материали, VR и 3D панорами, както и до над 30 000 задачи, игри и симулации. Цялото съдържание допълва одобрените от Министерство на образованието и науката печатни учебници. Учителите имат възможността да поставят задачи за домашна работа през iZZI и да споделят полезни линкове, както и да проследяват цялостния прогрес на класовете си. Учениците могат да се упражняват и да пишат домашните в удобно за тях време след часовете, да получават нови допълнителни знания по любопитни за тях теми и предмети.

Интерактивният метод за обучение стои в основата на дигиталната платформа. По този начин децата усвояват нови знания по-бързо, в сигурна онлайн среда с проверено съдържание, а учителите могат да преподават и от разстояние, при невъзможност за присъствено обучение. Материалите са разработени и за деца със специални образователни потребности. Повече информация за iZZI може да бъде открита на сайта на платформата.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери достъп | платформа | учебниците | izzi

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори