Поставят камери за видеонаблюдение на част от детските площадки в Стара Загора

Устройства за видеонаблюдение са поставени в парк „Александър Стамболийски“ (Алана), парк „Игнатий Старозагорски“, парк „Зеления клин“, Античния форум „Августа Траяна“, детските площадки в старозагорския квартал „Три чучура- север“ в близост до блокове № 80 и № 67, както и на детската и спортна площадка до блок № 77.

 16.02.2021 16:26
Поставят камери за видеонаблюдение на част от детските площадки в Стара Загора

Започна монтирането на камерите за видеонаблюдение на част от детски и спортни площадки в различни райони на Стара Загора.

Устройства  за видеонаблюдение са поставени в парк „Александър Стамболийски“ (Алана), парк „Игнатий Старозагорски“, парк „Зеления клин“, Античния форум „Августа Траяна“, детските площадки в старозагорския квартал  „Три чучура- север“  в близост до блокове  № 80 и № 67, както и на детската и спортна площадка до блок № 77. Охранителни камери са монтирани и на детската площадка на ул. „Майор Таньо Кавалджиев“ № 170, на ул. „Света Троица“ № 61 и на бул.“Никола Петков“ № 45 и в кв. „Железник“- ул.“ Иван Пашинов“ № 22. През изминалите дни в обхвата на видеонаблюдението е включена и детската площадка, намираща се на бул. „Хан Тервел“ № 33.

Целта е да се прекрати унищожаването на съоръженията, за чието възстановяване в последните години Община Стара Загора е отделила стотици хиляди левове,  съобщи Атанас Пашов, началник отдел „Административно и информационно обслужване“.

Повече от 300 камери вече са монтирани на ключови точки в града, като  техният брой предстои да се увеличи. В няколко случая благодарение на поставени камери в града МВР е установила извършителите на престъпления, допълни още той.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери парк | Детската | площадка | видеонаблюдение | площадки

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Annie Annie 21.02.2021 01:17

Финансова институция ви помага Можете да вземете пари назаем от нас За всички парични заеми. Ние предлагаме нови заеми за физически лица и търговски организации под 3% годишно. Предлагаме заеми до 400 000 000 евро. Моля, свържете се с нас за повече информация. електронна поща Имейл: 1: infos.kredit700@gmail.com 2 имейл Имейл: financial.service.group01@gmail.com WhatsApp: +33 7 55 17 86 25 благодаря


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори