Специални торти радват рожденици в старозагорска детска градина

„Правилата за хранене в детските градини налагат спазване на изискванията, поставени с нормативните документи, новия рецептурник и предхождащата забрана за внасяне на торти. Децата обаче обичат празниците, особено честване на рожден ден с торта, свещички и всички положителни емоции от това“, разказва директорката Любка Иванова.

 24.02.2021 11:27
Специални торти радват рожденици в старозагорска детска градина

В Детска градина №34 „Райна княгиня“ в Стара Загора честват рождените дни на възпитаниците си с истинска торта.

„Правилата за хранене в детските градини налагат спазване на изискванията, поставени с нормативните документи, новия рецептурник и предхождащата забрана за внасяне на торти. Децата обаче обичат празниците, особено честване на рожден ден с торта, свещички и  всички положителни емоции от това“, разказва директорката Любка Иванова.

Затова екипът и открил начин хем да се спазят нормативните изисквания за здравословно хранене, хем да се уважи правото на всяко дете" да почерпи" и да се почувства специално в един ден от годината. Картонената торта е неприемлива както за децата, така и за учителите. Децата не търпят фалш, те искат истински неща“, категорична е директорката.

От началото на учебната година веднъж месечно се отбелязват рождените дни на децата. В празнична обстановка, с танци, песни, свещички и торта.

Сладкото изкушение е направено с много любов и старание от кухненския персонал. Тортата е цветна, вкусна, здравословна, по всички изисквания.

„Необходима е доза креативност, уважение, обич и добро настроение. И рожденият ден е очакван!,“ убедена е Любка Иванова.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Децата | торта | Иванова | Любка | хранене | торти | свещички | нормативните | директорката

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори