Ново издание на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE в Стара Загора

Целта на BASE е участниците да подготвят и представят бизнес план за своя проект в края на обучението и да участват за спечелването на финансова подкрепа за него от предвидения награден фонд. Програма BASE е безплатна и няма възрастови ограничения.

 20.02.2024 12:19
Ново издание на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE  в Стара Загора

Програма BASE ще стартира своето пролетно издание през март и в продължение на 12 седмици участниците ще се срещат с вече доказали се предприемачи, които ще предават своя опит в различни направления – финанси, продажби, маркетинг, човешки ресурси, правни норми, презентационни умения и др.

Целта на BASE е участниците да подготвят и представят бизнес план за своя проект в края на обучението и да участват за спечелването на финансова подкрепа за него от предвидения награден фонд. Програма BASE е безплатна и няма възрастови ограничения.

През 2023 г. в Стара Загора се проведоха пилотни 2 издания на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE. Участваха близо 80 човека от различни части на България.

Сред проектите бяха магазин за персонализирани подаръци, образователни кулинарни работилници за деца, създаване на цех за производство на билкова козметика, развиване на консултантски услуги в сферата на финансовия и организационен мениджмънт, производство на сувернири, изграждане на летен STEM лагер за ученици, бранд за ръчно тъкани черги, тапас бар и много други.

Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE ще проведе своетo трето издание в Стара Загора. Програмата се провежда в партньорство с Фондация „Америка за България“, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Асоциация „IT Стара Загора“.

Кандидатстването е отворено до 4 март 2024 г. на следния ЛИНК, където има и повече информация за обучението. 

Лекциите ще се провеждат присъствено в споделеното работно пространство The Lodge Coworking Space. BASE няма ограничения във възрастта на участниците.

Допълнителна информация на сайта на Бизнес академията за стартиращи предприемачи - www.baseprogram.bg.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | програма | участниците | своя | Няма | ограничения | стартиращи | обучението | предприемачи | base

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори