Канят адвокати в онлайн курс по програма HELP на Съвета на Европа

Откриващият семинар ще се проведе на 25.01.2024 г. от 13:00 ч. до 16:00 ч., в онлайн формат, съобразно програмата. След провеждането му учебните материали ще бъдат качвани в платформата на HELP и всеки участник ще може да се запознава с тях колкото и когато има възможност. Участието в курса е напълно безплатно.

 15.01.2024 10:04
Канят адвокати в онлайн курс по програма HELP на Съвета на Европа

Центърът за обучение на адвокати “Кръстю Цончев” организира подбор на около 30 участници в онлайн курс по програма HELP на Съвета на Европа на тема: „Етика за адвокати, съдии и прокурори“ (Ethics for lawyers, judges and prosecutors), който ще започне на 25 януари 2024 г. и ще продължи около 6 седмици. Необходимо е владеене на английски език за откриващия семинар (за част от презентациите), а останалата част от курса ще бъде на български език, съобщава официалният сайт на Адвокатска колегия Стара Загора.

Откриващият семинар ще се проведе на 25.01.2024 г. от 13:00 ч. до 16:00 ч., в онлайн формат, съобразно програмата. След провеждането му учебните материали ще бъдат качвани в платформата на HELP и всеки участник ще може да се запознава с тях колкото и когато има възможност. Участието в курса е напълно безплатно.

Желаещите да участват трябва да изпратят своите три имена, изписани на латиница, е-поща и CV на е-поща coa@abv.bg в срок до 19.01.2024 г.

След записването и одобрението на участниците, всеки ще получи на посочения от него е-mail информация за регистрация за участие в курса, както и за онлайн откриващия семинар, който ще се състои на 25.01.2024 г. (четвъртък) от 13:00 ч. до 16:00 ч.

На успешно завършилите курса ще бъде издаден сертификат от програма HELP на Съвета на Европа. Курсът е особено препоръчителен за новоприети адвокати и младши адвокати. В него могат да се включат също и студенти по право, както и завършили и практикуващи юристи, проявяващи интерес по темата. Курсовете по програмата на Съвета на Европа за обучение на юридически специалисти по права на човека са интерактивни, достъпни и не се изисква предварителна експертиза от страна на участниците в посочената материя.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери съвета | Европа | програма | онлайн | курса | семинар | 2024 | адвокати | help

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори