Гледат делото по случая "Дебора"

Делото беше изпратено в Районния съд в Пловдив, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод.

 14.02.2024 08:39
Гледат делото по случая "Дебора"

За днес е насрочено първото заседание по делото срещу Георги Георгиев, обвинен за нанасяне на травми с макетен нож на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора.

Делото беше изпратено в Районния съд в Пловдив, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод.

Георги Николаев Георгиев е с повдигнати три обвинения. Първото обвинение срещу 26-годишния мъж е, че с особена жестокост чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е причинил на 18-годишната Дебора двустепенна средна телесна повреда, което е довело до разстройство на здравето, временна опасност за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е извършено по особено мъчителен начин за пострадалото лице. За това престъпление закона предвижда наказание от 2 до 10 години.

Второто е, че на същата дата  остригал с електрическа машинка част от косата ѝ, като я ударил с юмрук в лицето. Наказанието за това е до 6 г. затвор. Същото наказание се предвижда и за третото твърдение на прокуратурата - че в периода от април до 25 юни 2023 година 6 пъти се е заканил с убийство на Дебора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Дебора | Георги Георгиев | нанасяне | Районния съд в Пловдив

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори