Делото по случая с Дебора от Стара Загора ще се гледа в Районния съд в Пловдив

На подсъдимата скамейка ще застане 26-годишният Георги Георгиев. Той е обвинен в причиняване на две средни телесни повреди, закани с убийство и за принуда към момичето.

 15.01.2024 14:36
Делото по случая с Дебора от Стара Загора ще се гледа в Районния съд в Пловдив

Делото по случая с 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора ще се гледа в Районния съд в Пловдив. Това определи Върховният касационен съд днес. Определението на съда е окончателно.

На подсъдимата скамейка ще застане 26-годишният Георги Георгиев. Той е обвинен в причиняване на две средни телесни повреди, закани с убийство и за принуда към момичето.

Делото стигна до ВКС, тъй като съдиите от Районния съд в Стара Загора си направиха отводи. Едни са приели да се оттеглят, за да се избегнат всякакви съмнения в безпристрастното разглеждането и решаването на наказателното производство. Други са си направили отвод, защото са се произнасяли по мярката за неотклонение на задържания.

Снимка: stz24.com, архив

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Пловдив | Стара Загора | случая | делото | Дебора Михайлова | ще се гледа | Районния съд | Върховния касационен съд

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Баклава бей 15.01.2024 15:10

Тези който са си направили отвод трябва да понесат ,административно ,дисциплинарно и парично наказание .Няма друга правова държава в която съдиите да могат изборно да си вършат работата .Трябва да се премахне тази възможност да си избират делата и ,Темида е със завързани очи .Стига изборно и подкупно правосъдие.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори