Продължават разпитите на свидетели заради смъртта на майка и дъщеря в Стара Загора

"Първоначалният срок за разследване е двумесечен. Назначени са съдебно медицински експертизи, които са изготвени и са установили причините за настъпване на смъртта. В момента се разпитват свидетели и наблюдаващият прокурор ще прецени какви ще са по-нататъшните действия по разследването", обясниха от прокуратурата в отговор на журналистически въпрос на stz24.com.

 16.04.2021 15:45
Продължават разпитите на свидетели заради смъртта на майка и дъщеря в Стара Загора

Продължават разпитите на свидетели по образуваното досъдебно производство за смъртта на двете жени - майка и дъщеря, които скочиха от  седмия етаж на жилищен блок в Стара Загора. 

Пенка и Велина Христови са живеели бедно в апартамент в бл. 22 на ул. "Мусала" в квартал "Три чучура-север" в Стара Загора.

 "Първоначалният срок за разследване е двумесечен. Назначени са съдебно-медицински експертизи, които са изготвени и са установили причините за настъпване на смъртта. В момента се разпитват свидетели и наблюдаващият прокурор ще прецени какви ще са по-нататъшните действия по разследването", обясниха от прокуратурата в отговор на журналистически въпрос на stz24.com. 

Защо в Стара Загора се стигна до смъртта на майка и дъщеря? 

Както вече е известно, под ръководството на Районна прокуратура - Стара Загора се води разследване за възникнал инцидент на 18 март 2021 г., когато е била установена смъртта на две жени – майка и дъщеря, на 63 г. и на 45 г. 

Към 12,30 часа, е бил подаден сигнал на тел. 112 за това, че двете жени са скочили от жилищен блок в Стара Загора и са починали.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | смъртта | свидетели

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори