Деветокласник оглави Младежкия общински съвет в Стара Загора

Изборът се проведе в Младежки дом в Стара Загора, а кандидати бяха Едислав Кундев, ученик от Търговска гимназия ”Княз Симеон Търновски” и Денис Коев, ученик от Професионалната гимназия по електротехника и технологии „ Г .С. Раковски”.

 26.10.2020 13:03
Деветокласник оглави Младежкия общински съвет в Стара Загора

Едислав Кундев е новият председател на Младежкия общински съвет (МОС) с мандат 2020-2021 година. Изборът се проведе в Младежки дом в Стара Загора, а кандидати бяха  Едислав Кундев, ученик от Търговска гимназия ”Княз Симеон Търновски” и Денис Коев, ученик от Професионалната гимназия по електротехника и технологии „ Г .С. Раковски”.

Двамата много мотивирано представиха своите идеи и инициативи за работа и ангажираност на младите хора в Стара Загора.

Взаимодействие с останалите младежки съвети и училищни парламенти; обучителни  модули по различни актуални теми,  изяви на млади хора  във всички аспекти на обществения и социален живот, продължаване на традиционни и нови инициативи, бяха само част от идеите, които изложиха.

Двамата кандидати отговориха и на многобройните въпроси, зададени им  от присъстващите в залата. След  дълга дискусия и последвалото тайно гласуване за председател на МОС мандат 2020/21 година бе избран Едислав Кундев.

Едислав Кундев е ученик от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски” в 9 в клас специалност „Икономика и мениджмънд”. Вече втора година е член на МОС . Бил е председател на Общински детски съвет. Обича театъра, водещ на културни събития, пет години  е бил в театрална школа  към Центъра за подкрепа за личностно развитие, обича музиката, забавлява се с приятели.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | председател | кандидати | младежки общински съвет | Едислав Кунев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори