Има свободни места за неделната "Поетична разходка по улиците на Стара Загора"

На 6 и 7 август /събота и неделя/, от 9.30 ч. отново ще се проведе маршрутът „Поетична разходка по улиците на Стара Загора“. Той е част от инициативата „Безплатни градски турове“, организирана от Община Стара Загора и Туристически информационен център.

 05.08.2022 09:06
Има свободни места за неделната "Поетична разходка по улиците на Стара Загора"

Има свободни места за неделната "Поетична разходка по улиците на Стара Загора". Местата за съботния тур са запълнени, информират организаторите.

На 6 и 7 август /събота и неделя/, от 9.30 ч. отново  ще се проведе маршрутът „Поетична разходка по улиците на Стара Загора“. Той е част от инициативата „Безплатни градски турове“, организирана от Община Стара Загора  и Туристически информационен център. Гид в тазседмичното поетично приключение ще бъде Ива Духтева, която е част от отдел „Туризъм и младежки дейности“.

Този уикенд ще усетите романтичния полъх от миналото, потапяйки се в ежедневието и копнежите на част от творците на очарователния ни град. Литературното приключение ще открехне завесата на техния живот и ще ви отведе до къщите им. Нека върнем и съхраним  спомена за онези творци, създали вечните рими и строфи, които ще изречем отново. Очакваме Ви въоръжени с удобни обувки и романтично настроение – пишат в поканата си Туристическият център. 

Желаещите да участват в безплатния градски тур трябва да се запишат предварително. Това може да стане на място в ТИЦ - бул.“Руски“ № 27, на тел.: 042/ 62 70 98 или във формата: https://forms.gle/MhcFQXkGnBSAeC3m9 

Сборният пункт отново е пред Туристическия информационен център в Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | свободни места | Поетична разходка по улиците | съботния тур

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори