Обявиха конкурс за оркестранти в общинския духов оркестър в Стара Загора

Кандидатите трябва да притежават минимална степен на завършено образование- средно музикално образование. Професионален опит не се изисква.

 22.01.2021 16:10
Обявиха конкурс за оркестранти в общинския духов оркестър в Стара Загора

Общинският духов оркестър в Стара Загора обявява конкурс чрез подбор и прослушване за оркестранти- тубисти- 2бр. и тромпетист. Кандидатите трябва да притежават минимална степен на завършено образование- средно музикално образование. Професионален опит не се изисква.

По време на прослушването претендентите трябва да изсвирят гама, етюд, пиеса по избор и прима виста по зададен материал.

Желаещите да заемат длъжността трябва да подадат документите си за участие- заявление за участие /образец/, документ за самоличност /предоставя се в деня на конкурса за справка/, автобиография и копие на документ за завършено образование, в сградата на Община Стара Загора /бул. Цар Симеон Велики № 107/ , ет. 7, стая 703 или на e-mail kulturastarazagora@gmail.com

Телефони за справки:

Община Стара Загора , Отдел „Култура“ - 042/614 863

Диригент на Общински духов оркестър - 0893562054

Концертмайстор - 0884731405

Срокът за подаване на документите - до 12:00 часа на 22.02.2021 г.

Конкурсът ще се проведе от 10.00 часа на 23.02.2021 г. /вторник/ в сградата, където се помещава Общинският духов оркестър /ул. Армейска №5, западен вход/.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | трябва | образование | оркестър | духов | завършено

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори