Откриват изложба на студенти в РБ "Захарий Княжески" в Стара Загора

В изложбата ще бъдат показани художествени експерименти на студентите, които чрез изразните средства на съвременното изкуство и свободното творческо мислене показват етап на визуално и художествено съзряване и степени на художествено обучение.

 28.10.2020 08:22
Откриват изложба на студенти в РБ "Захарий Княжески" в Стара Загора

Изложба „Съзряване: Процеси“ на студенти втори  курс от специалността „Педагогика на обучението по изобразително изкуство и графичен дизайн“ на Педагогически факултет при Тракийски университет ще бъде открита във фоайето на Регионална библиотека "Захарий Княжески". Събитието е днес от 17 часа.

В изложбата ще бъдат показани художествени експерименти на студентите, които чрез изразните средства на съвременното изкуство и свободното творческо мислене показват етап на визуално и художествено съзряване и степени на художествено обучение. Всички студентски проекти са подчинени на тема с обществено значение в областта на образованието.

Изложбата ще бъде достъпна до 11 ноември 2020 г.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | изложба | студенти | РБ "Захарий Княжески"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори