Сватби в Стара Загора

Още едно прекрасно семейство си има от днес Стара Загора, след като чаровната булка и нейният любим запечатаха своята любов с целувка и с подпис.

 10.10.2020 17:03
Сватби в Стара Загора

10.10.2020 година е Ден на сватбите в града на липите!  Това са Калина и Владимир Иванови. Още едно прекрасно семейство си има от днес Стара Загора, след като чаровната булка и нейният любим запечатаха своята любов с целувка и с подпис.

Те са една от 17-те двойки в Стара Загора, избрали днешната атрактивна дата от календара на 2020 година, за да си кажат  „Да“ на вълнуващо сватбено тържество.

Чаровната старозагорка пък бе едно от най-активните лица на Младежки общински съвет и кмет на Млада Загора с мандат 2011-2012 година. Тогава тя пое макар и символично ключа за управление на Стара Загора, а от днес в ръцете й е удостоверението за сключен граждански брак, с което ще „управлява“ на семейния фронт.

„Избрахме точно тази дата, за да ни носи късмет“, споделиха пред stz24.com Калина и Владимир, но и уточниха, че за дълъг семеен живот са нужни не само десетки, но и много любов, уважение и търпение, всичко това 10x10…

stz24.com им пожелава да вървят ръка за ръка по пътя на семейното щастие  и той да е обсипан с много слънчеви емоции и приказни мигове.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | Стара | Загора | Сватби | 2020 | прекрасно семейство

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори