В Казанлък се проведе среща с кандидатките за Царица Роза

Галина Стоянова пожела на претендентките за короната здраве и да бъдат неотразими по време на конкурса.

 29.04.2021 20:35
В Казанлък се проведе среща с кандидатките за Царица Роза

21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на Царица Роза 2021, се срещнаха с кмета на Казанлък Галина Стоянова.

„Гответе се за красив празник, за розобер, за шествие... Надяваме се на добро време, за да проведем истински празник.“, сподели с момичетата Стоянова. Тя ги приветства в Общината и каза: „Полагаме много усилия през годините да докажем, че в този конкурс няма лобита. Журито тази година ще бъде изцяло от посланици от нашите побратимени градове, така че журито да бъде абсолютно безпристрастно.“ Галина Стоянова пожела на претендентките за короната здраве и да бъдат неотразими по време на конкурса.

Поздрав към казанлъшките девойки в състезание за престижната титла отправи и Царица Роза 2020 Мария Петрова, която бе първата избрана виртуално.

„Времето до конкурса използвайте да изграждате приятелства", прикани момичетата Николай Златанов, председател на Общински съвет – Казанлък. „Ще научите много нови неща, които ще Ви бъдат полезни в живота“, посочи той.

Директорът на Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Димитър Кабаков даде основни насоки за участието на младите момичета в конкурса-спектакъл, който тази година организира той и екипът на театъра. Представлението ще се проведе за първи път в залата на Исторически музей „Искра“.

Смелите момичета представляват почти всички казанлъшки училища (без ПГ „Иван Хаджиенов“ и ПГ „Академик Петко Стайнов“). По време на представянето им бяха споделени много и разностранни интереси – бойни изкуства, балет, криминалистика, изобразително изкуство, медицина и много други. Участничките в най-стария конкурс за красота у нас се запознаха с мероприятията по програмата „Пътят към короната“, която ще обогати техните познания и умения, за да бъдат достойни посланици на красотата на Долината на розите и на тракийските царе. В началото на месец май предстои първата професионална фото сесия на хубавиците на Казанлък, една от първите им стъпки към 53-то издание на конкурс – спектакъла за избор на Царица Роза 2021.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Казанлък | време | бъдат | конкурс | Стоянова | конкурса | Царица | Роза | пожела | короната

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори