В Стара Загора се провежда Националният форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”

Кулинарният форум ще се проведе за трети път в Културен център „Стара Загора“, а още през месец октомври местата бяха заети от стотици желаещи. Във фоайетата ще бъдат разположени презентационни щандове на фирмите-партньори.

 03.02.2024 09:27
В Стара Загора се провежда Националният форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”

На 3 февруари /събота/, от 9.00 часа, Стара Загора отново ще посрещне Националния форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”. Той e единствен по рода си, обединяващ най-добрите професионалисти в областта на туристическия, хотелиерски и ресторантьорски сектор, както и преподаватели, студенти и ученици в средните и висши учебни заведения.

Кулинарният форум ще се проведе за трети път в Културен център „Стара Загора“, а още през месец октомври местата бяха заети от стотици желаещи. Във фоайетата ще бъдат разположени  презентационни щандове на фирмите-партньори. На сцената  ще се представят ястията от шеф-готвачите, ще текат презентации и дискусии по концептуални теми и проекти на различните презентатори. Сцената ще  бъде оборудвана с портативен професионален кулинарен сет, на който ще се представят дадените ястия. Оператори ще заснемат и възпроизвеждат в близък план, случващото се в детайл, за да могат всички гости в залата, независимо от мястото си, да проследят и разберат случващото се на сцената.

Участие ще вземат над 300 професионални готвачи, ресторантьори и хотелиери, 160 преподаватели от 62 професионални учебни заведения по хранене, училища със специализирани паралелки - готвачи, хлебари, сладкари и хотелиери и над 120 ученици. Възпитаници от Професионалната гимназия по хранене "Райна Княгиня"  ще се включат с помощ на шеф-готвачите от сцената.
Организатори на кулинарното събитие са Шефс клуб, Българска асоциация за кулинарна култура и Община Стара Загора, с подкрепата на десетки съмишленици.
Програмата предвижда тематични презентации (workshops) и изложение на различните фирми и производители.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | форум | сцената | ученици | заведения | представят | учебни | случващото | готвачите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори