Кметът Кънчо Папазов подписа договор в МРРБ за ремонт на улица в Гурково

Добрата новина в навечерието на Рождество Христово е свързана с обект „Основен ремонт и реконструкция на ул. „Павли Телкиев" от о.т. 78 - о.т.156 до о.т.155, която се намира в източния край на Гурково. Стойността на безвъзмездна финансова помощ от министерството е 21 9460лв.

 23.12.2023 09:26
Кметът Кънчо Папазов  подписа договор в МРРБ за ремонт на улица в Гурково

Кметът на Гурково Кънчо Папазов  подписа договор за  ремонт на улица в града, която ще бъде финансирана от бюджета на МРРБ. Улицата е част от неотложните решения за градската среда.

Добрата новина в навечерието на Рождество Христово е свързана с  обект  „Основен ремонт и реконструкция на ул. „Павли Телкиев" от о.т. 78 - о.т.156 до о.т.155, която се намира в източния край на Гурково. Стойността на безвъзмездна финансова помощ от  министерството е 21 9460лв.

„Благоустрояването в населените места на нашата община е приоритет, това е първа малка стъпка от програмата ни за подобряване условията на живот, за които сме избрани да се грижим. Вярвам, че ще наваксаме изоставането през последните години и ще преодолеем недоброто финансово  положение", каза Папазов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Кънчо | кметът | ремонт | Гурково | Папазов | улицата

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори