Младите омбудсмани на Стара Загора отчетоха дейността си

В залата на РБ "Захарий Княжески" те представиха инициативите, които са реализирали заедно с младите хора на Стара Загора до момента. Сред тях са редица благотворителни прояви и каузи с обществена значимост, обединили старозагорци и достигнали до хиляди сърца.

 15.11.2023 16:09
Младите омбудсмани на Стара Загора отчетоха дейността си

Младият омбудсман на Млада Загора Георги Георгиев и неговия заместник Диана Щерева представиха дейността си за мандат 2022/2023 година преди да предадат щафетата на следващата двойка.

В залата на РБ "Захарий Княжески" те представиха инициативите, които са реализирали заедно с младите хора на Стара Загора до момента. Сред тях са редица благотворителни прояви и каузи с обществена значимост, обединили старозагорци и достигнали до хиляди сърца. Такава е инидиативата в подкрепа на Теодор и календарът "Повярвай в Коледното чудо!", благотворителен базар, организиран с ученическия съвет на ГПЧЕ "Ромен Ролан" в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия, проявата съвместно със Спортното училище "СпортНеАгресия", както и емблематичната междуучилищна викторина "100 причини да се гордеем, че сме българи". 

„Благодаря на Диана, която беше неотлъчно до мен, с плам и хъс се впускаше в работата и заедно успяхме да постигнем много през изминалия мандат. Благодаря на всички, които са били до нас и са ни помагали във всички приключения, с които се захващахме. До новата двойка млади омбудсмани – това преживяване е невероятно и се случва един път в живота, насладете му се, както направихме ние, и бъдете сигурни, че няма да съжалявате“, каза в края на представянето на отчета си младият омбудсман Георги Георгиев.

„Нашата двойка се допълваше перфектно и колкото и трудности да сме срещали Георги беше до мен и аз до него. Благодаря на всички които бяха в нашия екип и участваха наравно с нас в инициативите. Благодарна съм за всички приятелства, които създадохме и положителни емоции, които няма да забравим никога“, сподели и Диана Щерева.

Двамата получиха поздравителен адрес от старозагорския обществен посредник Иванка Сотирова. „За всичко онова, което успяхте да инициирате с борбеност и хъс, за това, че успяхте да събудите духа на младите хора, поздравления! Много бих искала пътят на съвместна работа между младите омбудсмани, институции, младежки организации и ученически колективи да продължи и за в бъдеще, защото това е в полза на всички нас – живеещите в Стара Загора“, поздрави младежите Иванка Сотирова. 

Новата двойка млади омбудсмани ще бъде избрана на 21 ноември. 

Автор: Светла Тенева

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | мандат | Младите | отчетоха | омбудсмани | РБ "Захарий Княжески" | дейността си | Диана Щерева | Георги Георгиев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори