Нов прокурор в Районната прокуратура в Стара Загора

Младши прокурор Великов положи тържествена клетва и подписа клетвен лист, съгласно разпоредбите на чл. 156 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

 01.07.2024 14:34
Нов прокурор в Районната прокуратура в Стара Загора

Днес, 1 юли 2024 г., в Районна прокуратура – Стара Загора се проведе тържествена церемония по встъпване в длъжност на младши прокурор Венцислав Великов. Той е назначен с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс. Младши прокурор Великов положи тържествена клетва и подписа клетвен лист, съгласно разпоредбите на чл. 156 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

Таня Димитрова, административен ръководител на Районна прокуратура – Стара Загора, представи Венцислав Великов пред колегите. Тя му пожела здраве и успехи в прокурорската работа. Великов е завършил специалността „Право“ в Университета за национално и световно стопанство.Работил е като разследващ полицай. Колегите от Районна прокуратура – Стара Загора също му пожелаха успешна и пълноценна професионална реализация. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | прокуратура | Районна | прокурор | тържествена | Великов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори