Психолог разговаря със съучениците на момчето, което се изгуби в Стара планина

Не се налага допълнителна намеса на националната мобилна група за психологическа подкрепа, уточниха от РУО.

 11.02.2020 11:19
Психолог разговаря със съучениците на момчето, което се изгуби в Стара планина

Екип от психолог, директор и класен ръководител е работил със съучениците на момчето от Професионалната гимназия по електроника "Джон Атанасов", което се изгуби с баща си в Стара планина. Това съобщи за stz24.com началникът на Регионалното управление на образованието Татяна Димитрова.

Разговорите са проведени още вчера, в първия учебен ден след грипната ваканция в областта. Преценката на ръководството на училището и на психолога там е, че не се налага намесата на националната мобилна група за психологическа подкрепа, уточни Димитрова. Гимназията, РУО и Министерството на образованието са били информирани за ситуацията с изчезналия ученик още от началото.

17-годишният ученик и баща му са в неизвестност от 5 февруари. В 16 часа на същия ден е последният контакт с тях. В продължение на 4 дни планински спасители и военни ги търсеха при ужасни метеорологични условия.

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Момчето | изчезнало | РУО | ПГ по електроника "Джон Атанасов" | Стара планина

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори